Alkmaar, 08 mei 2014. Vrijdag 9 mei zal het team van het Stadsstrand De Kade de Kaasmarkt openen door om 10:00 uur de bel te luiden. Voorafgaand aan de opening worden Michael Francis Copplestond, Casper Horn en Helen Groves op het stadhuis ontvangen door de wethouder van Cultuur, Anjo van de Ven. Hoewel twee mensen van het team oorspronkelijk niet uit Alkmaar komen, voelen zij zich inmiddels wel thuis tussen de kaaskoppen.

Het Stadsstrand biedt sinds 2012 een knus decor voor het ontwikkelen van creatieve projecten, muzikaal talent en ondernemende jongeren. Daarnaast is er ook een 'Bring Your Own'-barbecuemogelijkheid. Ze werken nauw samen met lokale organisaties, bedrijven, vrijwilligers. Ook maken ze graag gebruik van streekproducten. Het team is met name trots op de vers bereide kaasfondue, een gerecht dat uiteraard niet mag ontbreken in de Kaasstad.

Pin It
Bekeken: 1081x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/