Alkmaar, 08 mei 2014. Wie alles te weten wil komen over het nieuwe theaterseizoen kan woensdag 14 mei om 20.00 uur naar De Vest. Rich Tiggeler (o.a. bekend als aanjager van de creatieve Alkmaarse ondernemersclub 'Club Caas') gaat met theaterdirecteur Peter Blaauboer, hoofd Programmering & Marketing Marijke van den Muijsenberg en impresario / producent Rogier van Luyken in gesprek en probeert alles te weten te komen over het nieuwe theaterseizoen.

Het filmpje met voorproefjes dat Alkmaar Centraal heeft kunnen bemachtigen wordt ook daar vertoond, en Edison winnaar en jazz zanger / pianist Ruben Hein speelt exclusief een aantal nummers uit zijn nieuwe show. Het programma duurt een uur en na afloop worden bezoekers getrakteerd op een lekker drankje om te proosten op het nieuwe theaterseizoen. Ook kunnen zij van medewerkers van De Vest een theateradvies op maat krijgen en uitleg over hoe op 16 mei online kaarten kunnen worden besteld.

Aanmelden kan per e-mail met persoonlijke gegevens onder vermelding van 'presentatie nieuw seizoen' naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 1675x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/