Alkmaar, 28 april 2014. Vier karateka’s van Sportinstituut Tom van der Kolk zijn afgelopen weekend afgereisd naar Koblenz (Duitsland) om zich daar te meten met de internationale top op het onderdeel kata. Karateka’s uit tien verschillende landen leverden strijd om de felbegeerde Krokoyama Cup te bemachtigen. Sacha Kruijer schopte het in de categorie meisjes van 14-15 jaar tot de 6de ronde, de bronzen finale. Ze kwam daarin één vlag te kort voor het podium. De partij eindigde met 3-2 in Sacha’s nadeel.

Het resultaat van de Alkmaarse Sacha Kruijer betekent voor haar een enorme stap vooruit. Vorig jaar overleefde zij namelijk de eerste ronde niet. Het feit dat ze zover is gekomen in dit sterke internationale deelnemersveld is een teken dat trainers Nadia Bosch en Sander Huntelerslag op de goede weg zijn met de ontwikkeling van hun talenten. Het gevolg van dit resultaat is dat de blik nu vaker over de grens geworpen zal worden. Internationaal succes komt nu binnen handbereik.

Ivana Mandic (meisjes 16/17 jaar), Erol Ayyildiz (jongens 14/15 jaar) en Janine Zuiderduin (meisjes 14/15 jaar) werden in hun eerste ronde helaas uitgeschakeld.

 

Pin It
Bekeken: 1021x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/