Koedijk, 28 april 2014. Woensdag 7 mei  vanaf 12:30 uur organiseert voetbalvereniging SV Koedijk een vriendinnendag voor meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Doel van de vriendinnendag is meisjes kennis te laten maken met de voetbalsport. Tijdens de vriendinnendag krijgen de meisjes in kleine groepen een voetbaltraining, onder leiding van ervaren trainers en speelsters van SV Koedijk. Ook zijn er twee voetbalsters van de eredivisieclub Telstar Dames 1 aanwezig om demonstraties te geven en vragen te beantwoorden. Het belooft een zeer gezellige middag te worden waarbij natuurlijk het plezier voorop staat.

Meisjes van 6 t/m 12 jaar die altijd al een keer hebben willen kijken of de voetbalsport iets voor hen  is, kunnen zich melden via de website van SV Koedijk om gezellig mee te doen aan de Vriendinnendag op 7 mei.

Pin It
Bekeken: 1033x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/