Heerhugowaard, 28 april 2014. In Heerhugowaard heeft de politie zondagmiddag twee mannen aangehouden omdat ze in het bezit waren van verboden wapens. Iets voor vijf uur werd op het Oosttangent een Rotterdammer aangehouden met in zijn kofferbak een mes met stootplaat, bivakmuts en inbrekersgereedschap. Ook lagen er spullen in die mogelijk zijn buitgemaakt bij inbraken. De man staat in Rotterdam bekend als veelpleger. Omdat hij ook nog een openstaande bekeuring had van bijna 1000 euro heeft de politie hem in verzekerde bewaring gesteld en zijn auto in beslag genomen.

Om half zes werd een 35-jarige man uit Opmeer aangehouden in de Raadhuisstraat. Hij was in bezit van pepperspray, wapenstok en een mes. Hij deed vrijwillig afstand van zijn wapens en werd heengezonden met een bekeuring van 500 euro.

Pin It
Bekeken: 833x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/