Heerhugowaard, 24 april 2014. De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaatsvond op donderdagmorgen rond 00.40 uur op de Middenweg in Heerhugowaard. Een 23-jarige inwoner reed op een bromfiets over het fietspad tussen de Intratuin en het viaduct in de richting Heerhugowaard. Hij droeg een rugzak op zijn rug, waar hij plotseling hard aan omver werd getrokken. Daarna zag dat er twee mannen achter hem stonden die zijn rugzak doorzochten. Blijkbaar zat er niets in voor de straatrovers, want zij vertrokken samen op een zwarte bromscooter in de richting van de Stad van de Zon.

De overvallers waren twee blanke mannen van ongeveer 20 jaar oud. Beide personen droegen een zwarte muts. Opvallend was dat een van de mannen witte sportsokken over zijn trainingsbroek droeg. Het slachtoffer werd voor onderzoek overgebracht naar het Medisch Centrum in Alkmaar met mogelijk beenletsel, vanwege de val. De politie verzoek getuigen van de straatroof om zich te melden.

Pin It
Bekeken: 934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/