Alkmaar, 23 april 2014. Op 1 juni 2014 brengen 65 Grandmaster zwemmers uit Osaka – Japan in het kader van een rondreis door Frankrijk, België en Nederland een bezoek aan Alkmaar. Als afsluiting van de rondreis organiseert men een “Master Zwemevent” in zwembad de Hoornse Vaart. Momenteel worden 50 lokale masterzwemmers van boven de 55 jaar gezocht om mee te doen aan dit evenement. Dat zwemmen tot op zeer hoge leeftijd kan worden volgehouden blijkt wel uit het feit dat de oudste zwemmer uit Osaka 94 en uit Alkmaar 83 jaar oud is.

De groep Japanners is lid van de JSS Coörporation, een keten van zwem- , sport-, golf- en tennisscholen uit Osaka. Tijdens hun rondreis en het zwemevent staat het ontmoeten van sporters uit de regio, het leggen van nieuwe contacten, samen genieten van de zwemsport en het verbeteren van persoonlijke prestaties centraal. Sportwethouder Peter de Baat verwelkomt de Japanse gasten. Samen met de Chairman van JSS zal hij ook het event openen. Deelnemers en vrijwilligers uitgenodigd voor gezamenlijk diner

Het bijzondere aan dit bezoek is dat de JSS Coörporation zwemclub DAW en zwembad de Hoornse Vaart heeft gevraagd te helpen bij het vinden van voldoende zwemofficials om het event te begeleiden, evenals 50 Masterzwemmers in de leeftijdscategorie van 55 jaar of ouder. Als tegenprestatie nodigt JSS Coörporation alle zwemofficials, vrijwilligers en deelnemende regionale zwemmers uit om na afloop samen in Alkmaar te gaan dineren. De wervingsactie vanuit de Hoornse Vaart en DAW is inmiddels gestart. Zwemmers uit het klantenbestand van het zwembad melden zich zowel als deelnemers en vrijwilligers aan, evenals zwemofficials van DAW om het event te begeleiden. Ook jongere zwemmers uit de master categorie hebben zich als vrijwilliger voor dit unieke evenement aangemeld.

Master zwemmers uit Noord-Holland kunnen zich aanmelden voor dit evenement. Kijk voor informatie op de website van de Hoornse Vaart.

Pin It
Bekeken: 1096x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/