Alkmaar, 23 april 2014. Na het succes van vorig jaar heeft Alkmaar Sport besloten de Koningszwemspelen opnieuw te organiseren. Deze vinden op vrijdag 25 april in de Hoornse Vaart plaats. Door de vele aanmeldingen is er zelfs een middageditie aan toegevoegd. Er doen maar liefst 750 kinderen van zeven verschillende scholen aan mee en daardoor heeft de organisatie besloten twee keer hetzelfde programma af te draaien met telkens de helft van het aantal.

Vrijdagochtend om 8:30 uur zullen 375 kinderen de Hoornse Vaart betreden. De kinderen worden verdeeld in twee leeftijdscategorieën. Eerst gaat een groep deelnemen aan allerlei sportactiviteiten in de hal van Hoornse vaart; Tennis, basketballen, voetballen in de pannakooi of vrij zwemmen in het zwembad. Ondertussen zwemt de andere groep de koninklijke zwemestafette. De winnaar uit elke ronde plaatst zich voor de finale. Wanneer de finale is gezwommen en het allersnelste team bekend is wisselen deze groepen.

In de middag vindt hetzelfde programma opnieuw plaats, met 375 nieuwe, enthousiaste kinderen.

Pin It
Bekeken: 1038x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/