Alkmaar 13 maart 2014. De Alkmaarse wethouders Jan Nagengast (CDA) en Victor Kloos (OPA) hebben vandaag het startschot gegeven voor het project de ‘Talentenbank’. De Talentenbank is bedoeld voor vitale Alkmaarse 50-plussers die zich met hun talenten en ervaring in willen blijven zetten voor de samenleving. Volgens de wethouders zijn 50-plussers namelijk erg belangrijk en moeten de kwaliteiten van deze Alkmaarders daarom benadrukt worden. De Talentenbank is een initiatief in het kader van ‘Zilveren Kracht’ van gemeente Alkmaar in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Regio Alkmaar, Stichting De Sociëteit en ouderenuitzendbureau Ervaren Jaren.

Vier keer per jaar zullen er in De Sociëteit vijfdelige bijeenkomsten georganiseerd worden waar geïnteresseerden voorgelicht worden over onder andere het nut van vrijwilligerswerk, hoe je moet solliciteren en hoe je slim gebruik maakt van je netwerk. Quinten Zorge sprak met wethouder Victor Kloos en met Eerde de Swart van de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar om meer te weten te komen over deze Talentenbank voor 50-plussers. Volgende week donderdag om 14:00 uur zal de eerste sessie met twintig senioren van start gaan.

Pin It
Bekeken: 1192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/