Alkmaar, 14 maart 2014. Op de kruising van de Bergerweg en de randweg N9, vond vrijdagochtend een verkeersongeval plaats dat voor nogal wat chaos op de weg zorgde. Bij het ongeval waren drie auto's betrokken. Doordat het verkeer opstroopte op de Bergerweg richting de Hogeschool moest een automobiliste plots afremmen. Degene die achter haar reed was ook nog op tijd met remmen, maar de automobilist daarachter was te laat. Door de botsing schoot de aangereden auto door tegen die van de automobiliste. De bestuurder van de middelste auto moest in de ambulance nagekeken worden vanwege nekklachten, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Door het ongeval was de afslag naar Bergen tijdelijk volledig afgesloten. Dit leidde tot nog een ongeval. Een rij-instructeur en zijn leerling kwamen vanuit het zuiden en wilden linksaf richting Bergen rijden. De leerling remde af bij de wegafzetting om vervolgens in te voegen op de middelste rijstrook. De achterop komende automobilist zag dat niet en botste tegen de leswagen. Na het invullen van de papieren konden de betrokkenen hun weg weer vervolgen.

Automobilisten die toch af wilden slaan stopten midden op het kruispunt om te vragen of de agent de pionnen weg kon halen. De weigering zorgde soms voor boosheid en onredelijke reacties.

 

 

Pin It
Bekeken: 1307x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/