Heerhugowaard, 13 maart 2014. Jazzliefhebbers kunnen op zondag 16 maart weer hun hart ophalen in Café Cool, waar The Traditional All Stars het podium betreden in het kader van Jazzclub Cool. Zet vier leden uit verschillende jazzbands bij elkaar en je krijgt een unieke gelegenheidsband met eigen geluid. The Traditional All Stars bestaat uit bandleden van The Oriental Jazzband, The Hot Revival Stompers, The Old Fashioners en The Revivalists en zijn speciaal voor deze middag bij elkaar gekomen. De gelegenheidsformatie speelt vooral in de Engelse traditional stijl welke wordt gekenmerkt door de enorme 'bounce' die de achterhoede creëert en de vrije rol die de blazers hierdoor kunnen aannemen.

Jazzclub Cool begint om 14.30 uur in Café Cool aan het Coolplein 1 in Heerhugowaard. Kaarten à €5,- zijn verkrijgbaar via de website van Cool Kunst en Cultuur of bij de servicebalie van Cool tijdens de reguliere openingstijden.

Pin It
Bekeken: 1251x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/