Alkmaar, 13 maart 2014. Zaterdag 22 maart organiseert Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Alkmaar de Mare de regionale kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd. Die dag zal uitgemaakt worden welke leerling uit groep 7 of 8 het beste kan voorlezen, om zo door te gaan naar de provinciale finale van deze landelijke competitie. Een deskundige jury zal uitmaken wie deze spannende kwartfinale gaat winnen.

De Nationale Voorleeswedstrijd is een landelijke competitie voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8. Scholen doen hier aan mee om aandacht te schenken aan het belang van voorlezen en om het leesplezier jong te stimuleren. Ook in het werkgebied van Bibliotheek Kennemerwaard doen dit jaar weer verscheidene basisscholen mee. Alle schoolkampioenen die tijdens de voorrondes op 19 februari en 5 maart in de bibliotheek van Alkmaar De Mare, als beste uit de bus kwamen lezen tijdens de kwartfinale opnieuw een kort fragment voor uit een zelfgekozen boek.

Deze kwartfinale van de voorleeswedstrijd vindt plaats in Bibliotheek De Mare, Laan van Straatsburg 2. Publiek is van harte welkom. Het programma begint om: 14.00 uur. De winnaars van de kwartfinales gaan door naar de provinciale finale van Noord-Holland die plaatsvindt op woensdag 9 april in Het Theater van het Woord in de Openbare Bibliotheek Amsterdam. De winnaar van de provinciale finale gaat door naar de landelijke finale: woensdag 21 mei 2014 in Muziekcentrum Vredenburg Utrecht.




Pin It
Bekeken: 1446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/