Alkmaar/Heerhugowaard, 5 maart 2014. Afgelopen dagen hebben er meerdere inbraken en pogingen daartoe plaatsgevonden in Alkmaar en Heerhugowaard. Aan de Bakkerstraat in Alkmaar werd tussen zaterdag 1 maart 18.30 uur en maandag 3 maart om 15.30 uur ingebroken in een huis, terwijl de bewoners niet thuis waren. De voordeur bleek te zijn ingetrapt, waardoor het kozijn het begaf. Het hele huis werd doorzocht, maar het is nog niet bekend wat er is gestolen. Aan de Lekstraat werd tussen 20.00 uur en 20.15 uur geprobeerd in te breken. Er is geprobeerd een raam aan de voorkant van het huis open te breken. Een getuige zag daar, en op verschillende plekken in de straat, in totaal vier (jonge)mannen staan. De vier gingen er vandoor bij het zien van de getuige.

De politie hield om 19.30 uur een 27-jarige man uit Heerhugowaard aan op verdenking van inbraak. De politie was al aan de Stationsweg na een melding van een alerte getuige die een verdacht persoon zag rondlopen bij een huis. Op het moment dat de politie er was, werd een ruit ingeslagen van een bedrijf. De man kon direct worden aangehouden.

Pin It
Bekeken: 2203x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/