Regio, 5 maart 2014. RTVNH heeft een nieuw opsporingsprogramma; Bureau NH. Met dit programma wordt weer de hulp ingeroepen van kijkers om misdrijven in onze regio op te lossen. Het programma wordt vanaf 5 maart elke woensdagavond uitgezonden. In de eerste aflevering komt de inbraak bij de Bruna op 24 november 2013 op de Heerenweg in Heiloo. Er worden beelden getoond van de dader.

Verder komen aan bod brandstichting bij negen auto's op 17 december 2013 bij een autobedrijf in Zaandam, en een geweldadige en gewapende overval op een juwelier in Hoorn op dinsdag 18 februari, waarbij een van de vier overvallers wist te ontkomen. Er worden verder beelden getoond van een man die pint met een uit Zaandam gestolen pinpas bij de Palace in Scheveningen en er wordt aandacht besteed aan een zware mishandeling in Amsterdam, waarbij het slachtoffer een verbrijzelde kaak opliep.

Bureau NH wordt woensdagavond 5 maart uitgezonden om 18.30 uur en wordt om 21.15 en 23.45 uur herhaald.

Pin It
Bekeken: 1040x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/