De camera's die geplaatst zijn na de explosiereeks in Alkmaar worden nog niet verwijderd. Het cameratoezicht in de Lekstraat, de Mesdaglaan en de Baansingel wordt tot en met eind september verlengd.

"Op dit moment loopt het strafrechtelijk onderzoek en wil ik de vorderingen van dit onderzoek steunen waar ik kan", zo laar burgemeester Anja Schouten weten in een brief aan de omwonenden. "Indien uit informatie blijkt dat de maatregel eerder kan worden opgeheven, dan zal ik dat zeker doen. Dit doe ik echt pas als ik met een gerust hart u de veiligheid kan bieden die u verdient."

In de Lekstraat werd een woning beschoten en zijn meerdere aanslagen of pogingen daartoe gepleegd met explosieven. het cameratoezicht leidde tot een heterdaad en meerdere aanhoudingen.

Bij de Mesdaglaan vond onder meer een explosie plaats waardoor vier woningen werden verwoest terwijl in een tuin aan de Baansingel de 18-jarige Freek Postma werd doodgeschoten, waarschijnlijk na drugsgeweld.
Pin It
Bekeken: 946x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/