Als een padelbal ging het heen en weer tussen My HealthClub, de omwonenden en de gemeente Dijk en Waard. Zonder de bijbehorende banen, want die kunnen er voorlopig toch niet komen. Er zijn meerdere fouten gemaakt tijdens de aanvraagprocedure. De bal ligt weer bij My Healthclub: het sportbedrijf moet een compleet nieuwe vergunningsaanvraag indienen.

Toen omwonenden hoorden dat My Healthclub tien padelbanen wilde aanleggen gingen ze in verzet. Succesvol. Uiteindelijk moest het college van Dijk en Waard erkennen dat het geluidsonderzoek rammelde en de aanvraag niet aan het bestemmingsplan voldeed. De plannen werden daarop gewijzigd: geen tien maar vier padelbanen zouden er komen, waarvan één wat kleiner, bedoeld voor enkelspel. Het college van B&W dacht met aanpassing van de bestaande vergunning een compleet nieuwe procedure te voorkomen. Dat scheelt veel tijd.

Maar die aanpassing is misschien groter dan is toegestaan, realiseert het college zich nu. Bovendien was beloofd de omwonenden op de hoogte houden voor er een beslissing wordt genomen, en dat is niet gebeurd. Daarop is besloten de vergunning in de prullenbak te laten verdwijnen. Terug bij af. My Healthclub moet een volledig nieuwe vergunningsaanvraag indienen voor de aanleg van vier padelbanen. Een 'schone lei', noemt het college de situatie.

Wethouders John Does en Nils Langedijk zullen met My Healthclub en de omwonenden in gesprek gaan om tot een padelplan te komen waar iedereen zich in kan vinden. (foto: Pixabay / Jonas)
Pin It
Bekeken: 540x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/