Vertraagde of niet geleverde apparaten, verkeerde installatie van keukenonderdelen en slechte service. Het was te verwachten, maar het Heerhugowaardse keukenbedrijf Kitchens & More is officieel failliet verklaard. 

Curator Stefan Jansen moet misschien een deel van de gedupeerden die zich bij hem melden teleurstellen. Omdat de keukenzaak een eenmanszaak is, wordt de ondernemer zowel zakelijk als privé failliet verklaard. "Alle bezittingen worden nu in kaart gebracht en waar mogelijk verkocht", vertelt Jansen. "Het kan wel een jaar gaan duren." Het is aan hem om alle schuldeisers in beeld te krijgen. "Die druppelen elke dag binnen."

Sommige mensen kunnen mogelijk ondergebracht worden bij een andere leverancier.  De keukenzaak is namelijk CBW-erkend. Helaas dekt dit niet de schade aan producten en verkeerd geleverde artikelen. Al met al hopen de gedupeerden toch hun geld terug te kunnen krijgen en het eindelijk  achter zich te kunnen laten. (foto: Google Streetview)
Pin It
Bekeken: 1249x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/