Een Alkmaarder heeft de rechtszaak tegen Ali B verstoord. De man sloeg woensdagochtend tegen het raam van de rechtszaal en begon te schreeuwen. Volgens de politie is de man aangehouden voor verstoring van de openbare orde en verzet bij zijn aanhouding.

De 47-jarige Alkmaarder kwam zo'n half uur na aanvang binnen. Hij kreeg een plek op de publieke tribune aangewezen en begon vervolgens te schreeuwen. Op beelden is te zien dat de rechter meerdere keren aan de man vraagt om stil te zijn. De rechtszaak werd vervolgens kort onderbroken. De Alkmaarder is meegenomen naar het politiebureau.

Na de uitzending van BNNVARA-programma BOOS stapelden de verdenkingen tegen Ali B zich op. De rapper wordt inmiddels verdacht van twee aanrandingen en twee verkrachtingen. Een van de aanrandingen en ook een verkrachting zouden zijn gebeurd in Heiloo.

Het is niet bekend waarom de man bij de rechtszaak aanwezig was.
Pin It
Bekeken: 1151x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/