Als een zwaard van Damocles hing het doek boven De Letterbak in Oudorp. Het. Nu is bekend wanneer het doek valt voor het 'centrum voor creatief ondernemen' aan de Edisonweg: aan het einde van maandag 30 juni 2025. De huurders is medegedeeld dat ze de volgende dag weg moeten zijn.

De Letterbak is het voormalige kantoor van het Holland Media Combinatie, moederbedrijf van het Noordhollands Dagblad, en biedt onderdak aan meer dan 20 bedrijven en organisaties. Je vindt er onder andere wijnhandelaren, catering, loopbaancoaching, opleidingen en zorg- en hulpverlening. Ook is Dansstudio Dentro er gevestigd.

De huurders wisten allang dat ze op een dag zouden moeten verhuizen. Al meerdere jaren geleden is besloten om het bedrijventerrein te transformeren naar een compleet nieuwe woonwijk met winkels, een school, een buurthuis en diverse andere voorzieningen. De nieuwbouw rukt op. Op dit moment wordt ruim 100 meter verderop volop gebouwd aan het kanaal. Alleen had de gemeente voor de Letterbak nog geen einddatum geprikt.

Alle bedrijven en organisaties in het complex hebben huurcontracten tot eind dit jaar, waar ze nog maximaal zes maanden verlenging op kunnen krijgen. Op dinsdag 1 juli 2025 moet de Letterbak leeg zijn. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 1126x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/