De politie van Heerhugowaard heeft een verdachte aangehouden, nadat hij onderdelen van brommers bij een vuilcontainer had gedumpt. Twee frames waren van brommers die als gestolen te boek stonden.

Afgelopen weekend reden handhavers van gemeente Dijk en Waard door de Rivierenwijk tijdens hun surveillance. Bij een van de ondergrondse vuilcontainers vonden ze gedumpt grof afval. Het ging vooral om onderdelen van brommers zoals frames, een uitlaat en een windscherm. Uit onderzoek bleek dat twee frames van gestolen brommers zijn.

De handhavers hebben de politie ingeschakeld om verder actie te ondernemen. Niet veel later konden agenten iemand thuis aanhouden in verband de gestolen brommers. Blijkbaar dacht de verdachte dat de afvaldump niet aan hem gekoppeld kon worden.

De politie maakt de zaak op in verband met heling. Het is niet zo eenvoudig om te bewijzen dat de verdachte de brommers zelf gestolen had. De handhavers legden daar nog een boete van 450 euro bovenop vanwege de ongeoorloofde afvaldump. (foto: Handhaving Dijk en Waard)
Pin It
Bekeken: 614x
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/