Een oplettende vrouw heeft door te bellen naar 112 een goede daad bewezen. De vrouw kreeg argwaan toen ze twee jongens met strakgetrokken capuchons om hun hoofden bij een geldautomaat geld zag opnemen. Ze belde vervolgens de politie die twee Alkmaarders van veertien en vijftien jaar in de boeien sloeg.

De vrouw belde donderdagavond de politie en gaf een gedetailleerde beschrijving van de situatie. Het tweetal was vanaf de geldautomaat op het Plein weggefietst. "Het viel haar op dat de jongens capuchons op hadden, die ze helemaal hadden dichtgeknoopt. Ze schatte in dat die jongens dat hadden gedaan om zich te vermommen", meldt de politie.

Dankzij de nauwkeurige informatie kon de politie het tweetal niet veel later aan de Waldeck Pyrmontlaan fouilleren. Ze hadden een groot geldbedrag en een pinpas die niet op hun naam stond bij zich.

Die betaalpas was van een 78-jarige vrouw uit Bergen. Ze vertelde de politie dat ze eerder die avond een telefoontje van een bankmedewerker had gekregen. Er zou een verdachte transactie zijn geweest. De bejaarde vrouw moest haar pincode inspreken, kort daarna stond een koerier voor de deur om haar bankpas op te halen.

Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan.
Pin It
Bekeken: 611x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/