Het einde nadert voor Fleur Bakker uit Heiloo. Ze gaat na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs en dan kan ze geen kinderburgemeester meer zijn. Die taak is namelijk weggelegd voor een kind dat in groep 8 zit. De gemeente is dus op zoek naar een waardig opvolger voor Fleur.

Als kinderburgemeester vertegenwoordig je alle kinderen uit de gemeente, en heb je dus een goed beeld van wat ze belangrijk vinden en waar ze graag aandacht voor willen hebben van de gemeente. Verder helpt de kinderburgemeester de burgemeester bij een aantal taken, zoals aanwezigheid bij belangrijke evenementen en bijzondere gebeurtenissen.

Fleur zit nu in groep 8 van de Radboudschool en vervult vol enthousiasme de rol van kinderburgemeester van Heiloo. Na de zomervakantie gaat ze naar de middelbare school, dus moet er uitgekeken worden naar een opvolger.

Kinderen die na de zomervakantie naar groep 8 gaan en graag kinderburgemeester willen worden, zijn uitgenodigd om te solliciteren. Dat kan schriftelijk per brief of mail, maar ook met een korte video. Vanzelfsprekend woont de kinderburgemeester van Heiloo in Heiloo. Verder is een kinderburgemeester enthousiast om jong en oud, te ontmoeten, betrokken bij onderwerpen die spelen in de gemeente, en niet bang om zijn of haar mening te geven.

Solliciteren kan tot en met dinsdag 11 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Een commissie bestaande uit burgemeester Ten Bruggencate, een raadslid en een bestuursadviseur maakt een selectie van kandidaten, waarna de kanshebbers op gesprek mogen komen op woensdag 19 juni. Daarna wordt de derde kinderburgemeester van Heiloo uitgekozen.

De installatie van de nieuwe kinderburgemeester gebeurt op maandag 15 juli om 19:30 uur. Dan wordt ook afscheid genomen van Fleur Bakker. (foto: gemeente Heiloo)
Pin It
Bekeken: 354x
https://147.139.211.126/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/