Er zijn volgens burgemeester Anja Schouten geen redenen om de aanwijzing van de veiligheidsrisicogebieden te verlengen. Dat betekent bijvoorbeeld dat de politie vanaf donderdag 29 februari in die gebieden niet meer preventief mag fouilleren. Ook de sluiting van de huizen in de Ruusbroechof, Olieslagerstraat en Lekstraat wordt niet verlengd.

Het betekent overigens níet dat de camera's en het verscherpte toezicht meteen verdwijnen. Dat is te lezen in een brief die alle bewoners van zo'n veiligheidsrisicogebied in de bus hebben gekregen.

'De politie en het Openbaar Ministerie melden dat er de afgelopen periode meerdere verdachten zijn aangehouden en er zich recentelijk geen nieuwe incidenten hebben voorgedaan. Daarmee lijkt het risico op nieuwe explosies afgenomen', zo staat in de brief.

Er zijn de afgelopen periode tien verdachten aangehouden en bij zes van hen is de voorlopige hechtenis verlengd.
Pin It
Bekeken: 847x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/