Ook bij vier andere verdachten van betrokkenheid bij aanslagen met zwaar vuurwerk en een brandbare vloeistof is het voorarrest verlengd. Eerder werd dat ook al gedaan bij een Amsterdammer en een Rotterdammer. Deze keer gaat het om een 17-jarige Amsterdammer, een 19-jarige man uit Utrecht en twee 21-jarige Amsterdammers.

De 17-jarige Amsterdammer liep 10 februari tegen de lamp toen hij in de Lekstraat werd betrapt met spullen om een aanslag te plegen. Hij blijft in ieder geval nog twee weken vastzitten. Ook het voorarrest van de twee andere Amsterdammers is verlengd met twee weken. Zij zaten in de auto waarmee ze hun plaatsgenoot hebben afgezet.

De man uit Utrecht blijft in ieder geval vastzitten tot mei. Ook hij zat in een auto die iemand had afgezet die een aanslag wilde plegen op de woning in de Lekstraat. De persoon die de aanslag zou plegen wist toen aan de politie te ontkomen.

Afgelopen week werd bekend dat de bewoner van het huis in de Lekstraat waartegen de aanslagen zijn gericht, van de rechter zijn huis uit moet.
Pin It
Bekeken: 910x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/