De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Truus Ruiter, Truus is geboren in Castricum, en was 36 jaar journalist bij kunstredactie de Volkskrant. Truus studeerde Nederlands, wilde altijd al een boek schrijven. Toen ze stopte met werken, besloot ze eens in haar familiegeschiedenis te duiken en.
Zij begon met het napluizen van de stambomen van haar vader- en
moeders kant. Maar al zoekend naar gegevens gebeurde er iets bijzonders, zij raakte gebiologeerd door één persoon. En daar begint zowel het verhaal als de geschiedenis van Maartje van Baar.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 786x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/