Het probleem bestond al geruime tijd, maar lijkt na publicatie van een artikel van Streekstad Centraal opgelost. De man die meermalen bloemen stal uit de winkel van Holland Blumen Markt in Heiloo heeft zich gemeld. "Ik ga ervan uit dat hij betaalt. Hij is uitgenodigd om in gesprek te gaan, met ook de directeur erbij."

Saillant detail is wel dat de man zelfs afgelopen vrijdag nog bloemen heeft gestolen uit de onbemande maar met camera's beveiligde winkel. Dat was dus op de dag van publicatie van het artikel. Volgens Mariëlle Kouw leverde alle aandacht een groot bereik op. "Zelfs mensen uit Italië hebben contact met ons opgenomen. Plus we zijn nog gebeld door 112 Vandaag en Hart van Nederland, maar daar hebben we allemaal 'nee' op gezegd."

Wellicht zorgde de online aandacht er voor dat de man besloot om zich kenbaar te maken. "Hij liet weten zich dood te schamen en gaat waarschijnlijk betalen. Ook zijn partner heeft ons bericht, met een uitgebreide email." Inmiddels ligt er echter wel een aangifte van diefstal bij de politie. "Nu is het niet meer nodig, maar die kan je niet meer intrekken. Als er een aangifte ligt, ligt ie er."

Meerdere mails suggereerden dat de man de diefstallen dwangmatig pleegt, maar Mariëlle vindt dat allemaal niet zo interessant. "Of je komt niet meer in onze winkel, of je betaalt gewoon. Ik ga ervan uit dat het straks gewoon 'case closed is'."
Pin It
Bekeken: 810x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/