Tien jaar geleden trad hij aan als directeur van AZ en verving daarmee Toon Gerbrands. Maar nu staat Robert Eenhoorn op het op het punt zelf ook de 'bladzijde AZ' om te slaan. "Ik merkte bij mezelf dat er een bepaalde metaalmoeheid z’n intrede doet en dan moet je conclusies trekken."

Eenhoorn is een sportman en als iets niet 100 procent kan, gaat het bij hem schuren: "Een club als AZ verdient de volle inzet en ik merkte dat die energie voor mijzelf steeds lastiger te vinden bleek. Daarop heb ik de beslissing gebaseerd die nu genomen is. Er is nog geen zicht op wat ik hierna ga doen en om alle speculatie voor te zijn er is dus nog geen volgende stap in zicht", zo laat hij in een persbericht weten.

"Ik heb de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier en energie gewerkt bij en voor AZ. In die jaren zijn er nogal wat zaken gepasseerd en het gaat te ver om alle hoogtepunten op te noemen. Maar één van de belangrijkste dingen die ik wil aanhalen is de sportieve en financiële gezondheid van de club. AZ draait al jaren mee in de top van de Eredivisie en heeft ook in Europees verband een uitstekende indruk achtergelaten. Bijzonder trots ben ik op de manier waarop onze jeugd zich presenteert, niet in de laatste plaats omdat dit een stabiele toekomst voor de club in de komende jaren betekent."

Het is nog niet bekend wie Eenhoorn gaat opvolgen of wat hij gaat doen.
Pin It
Bekeken: 941x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/