Twee figuren in het zwart gekleed. Dat is te zien op camerabeelden die de politie toonde in Opsporing Verzocht. Zij worden ervan verdacht de ontploffingen bij Alkmaarse woningen te hebben veroorzaakt. Maar ondanks deze beelden heeft de politie nog geen enkele tip binnengekregen.

Alkmaar werd maandag 29 januari opgeschrikt door meerdere explosies in de stad. En dat nadat het al veel vaker misging. Burgemeester én politie willen dat er snel een einde aan komt. "Helaas hebben we geen reacties ontvangen", laat een politiewoordvoerder weten aan NH, mediapartner van Streekstad Centraal.

"Dat is jammer", benadrukt de politiewoordvoerder. "Maar het gebeurt wel eens vaker hoor. Het delen van de beelden is voor ons onderdeel van het lopende onderzoek. Je hoopt altijd dat iemand iets herkend of dat mensen zich melden met wie je nog niet gesproken hebt."

De politie roept iedereen op die ook maar iets weet over de reeks aan explosies die Alkmaar treft, dat te melden. Dat kan ook anoniem. Verder hoopt de politie op camerabeelden, ook uit de omgeving van de ontploffingen, waar wat op te zien kan zijn.

Burgemeester Anja Schouten heeft er na overleg met het Openbaar Ministerie en de politie voor gekozen de woning aan de Ruusbroechof te sluiten en, net als in de Olieslagerstraat, camera's te plaatsen in de Mesdaglaan. (foto: Opsporing Verzocht)
Pin It
Bekeken: 772x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/