Op een veilige manier de sport rugby beoefenen door middel van Walking Rugby, een veiligere variant van de originele sport. De Alkmaarsche Rugby Club zoekt nieuwe 50-plussers die een keer kennis willen maken met deze sport. Die samen met de andere leden op latere leeftijd conditie, kracht en aanpassingsvermogen willen blijven ontwikkelen.

Walking Rugby is een versie van rugby die door iedereen veilig gespeeld kan worden. Zo is fysiek contact niet toegestaan, de bal mag alleen afgepakt worden met twee handen en en mag alle kanten op gegooid worden. Maar het uit de handen slaan net zoals bij originele rugby, dat mag niet. Naast het sporten is er tijd om met een kopje koffie of thee gezellig na te praten.

De trainingen worden elke donderdag van 19:30 tot 21:00 uur gegeven door Patrick Komen en zijn voor alle 50-plussers. Oud-rugbyers, blessuregevoelige mensen die minder hard lopen en dames en heren zonder ervaring zijn allemaal welkom. Leden betalen een jaarlijkse contributie van 85 euro. Voor vragen of om een keer gratis mee te trainen kan een mail gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op alkmaarserugby.nl.
Pin It
Bekeken: 587x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/