Een stukje lopen in de Schoorlse duinen met misschien wel de leukste hond van Schoorl naast je. Dat is voor ieder baasje een feit, maar elk voorjaar starten de boswachters de zoektocht naar de leukste hond voor de aanlijn-campagne. Om ervoor te zorgen dat de dieren in de duinen niet te erg verstoord worden tijdens het broedseizoen. Tot en met zondag 28 januari kunnen baasjes de leukste foto van zijn of haar hond insturen.

Het Schoorlse duingebied is en prachtige plek voor een blokje om met de trouwe viervoeter. Rennend voor je uit van enthousiasme, maar vanaf vrijdag 1 maart tot zondag 1 september zullen de honden aan de lijn moeten vanwege het broedseizoen. Als ze loslopen kunnen ze de dieren in het bos erg verstoren. In de duinen broeden veel vogels op de grond, een hond die te dichtbij loopt kunnen de aanstaande ouders verjagen. Niet alleen dichtbij lopen, maar de geur die honden achter laten is al genoeg. De boswachters zien dit liever niet gebeuren en zoeken ieder jaar de leukste lokale hond als ster voor hun aanlijn-campagne. De vorige winnaars van de zoektocht waren Pleun, Soof en Lieve.

Een team van boswachters zal een top 10 samenstellen van leukste honden, waarbij gelet wordt op uitstraling, locatie (in de natuur) en of de hond wel aan de lijn zit. Het publiek kiest daarna de leukste hond uit de top 10. De leukste hond van Schoorl krijgt een persoonlijke fotoshoot en op de banners van de duinen schitteren.

Baasjes kunnen tot en met zondag 28 januari de leukste foto van zijn of haar hond opsturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Extra informatie is te vinden op de website van de boswachters.
Pin It
Bekeken: 650x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/