Zoals eerder beloofd aan horecaondernemer Jeroen Franssen heeft één van de twee 'bekende' daders van in ieder geval een deel van de horeca inbraken zich bij de politie gemeld. Franssen opende een online klopjacht op de daders waarna twee van hen zich bij hem hebben gemeld.

Een 16-jarige jongen uit Schagen heeft zich dinsdag daadwerkelijk bij de politie gemeld. Hij is verhoord en daarna heengezonden. Hij heeft in ieder geval de inbraak bij 'Dansen bij Franssen' toegegeven maar heeft niets willen zeggen over de andere inbrekers die op de beelden zichtbaar zijn.

Volgens politiewoordvoerder Jan Martijn Stout wordt er zoveel mogelijk aan het dossier toegevoegd voor het naar het Openbaar Ministerie wordt gestuurd. "Er is niemand van de Forensische Opsporing ter plaatse geweest, maar we hebben natuurlijk wel de beelden en zoeken nog steeds mensen die hier meer over weten. We willen de boel zo goed mogelijk dichttimmeren."

Bij de inbraken zijn contant geld, drank en sigaretten buitgemaakt. Niet verwonderlijk volgens Stout. "Allemaal niet traceerbaar dus interessant. En eind december kan er zomaar meer geld aanwezig zijn en is er vaak wat duurdere drank ingekocht." Over de tweede dader die zich bij Franssen meldde is nog niets bekend. "Nee, die heeft blijkbaar nog wat koudwatervrees", besluit de woordvoerder.
Pin It
Bekeken: 1635x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/