De politie weet nog niet wat er is gebeurd met de jongen die vorige week bewusteloos werd gevonden. De zestienjarige maaltijdbezorger reed door onbekende oorzaak tegen een pijler van de spoorbrug tussen Alkmaar en Heerhugowaard. Hij ligt nog in het ziekenhuis. Het is maar de vraag of de jongen het overleeft. "We hebben geen aanwijzing, geen tip."

Dat vertelt politiewoordvoerder Jan Martijn Stout in gesprek met onze verslaggever. De spoorbrug tussen Alkmaar en Heerhugowaard. Het is vorige week dinsdag even voor 18:00 uur als een voorbijganger de jongen vindt. Hij ligt naast zijn brommer en het is al snel duidelijk dat hij zwaargewond is. Maar veel meer dan dat was niet bekend, de politie schakelde de hulp van het publiek in. Het zorgde voor vele reacties op onze sociale media. "Wat een nachtmerrie", schrijft Facebookgebruiker Manuela Ramlal- Eekhof. Simone van der Velden: "Veel sterkte voor deze jongen en zijn ouders."

Weten jullie inmiddels of het gaat om een botsing of eenzijdig ongeval? "We tasten volledig in het duister", antwoordt politiewoordvoerder Stout. "Daarom wil ik nogmaals vragen om informatie. Tips kunnen doorgegeven worden via 0900-8844 of politie.nl."
Pin It
Bekeken: 2653x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/