Een automobilist is ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de N245 bij Oudkarspel. Het ongeluk gebeurde woensdag rond 23:30 uur op de kruising met de Westelijke Randweg. Het slachtoffer moest worden bevrijd door de brandweer en is daarna overgebracht naar het ziekenhuis. Er is nog een betrokkene meegenomen, maar zonder spoed.

Vermoedelijk werd een van de twee bestuurders vol in de rechterflank gereden, om vervolgens hard tegen een lichtmast op een middenheuvel te knallen en eindigen tegen een verkeerslicht aan de kant van de weg. De auto raakte rechts zwaar beschadigd en de klap tegen de paal liet weinig over van de linker achterzijde. De andere auto belandde met een in elkaar gereden neus verderop in de berm.

De inzittenden van de auto die in de berm belandde konden zelfstandig uitstappen en zijn door de ambulancedienst nagekeken. Het is niet duidelijk uit welke auto de tweede persoon kwam die mee is genomen naar het ziekenhuis.
Pin It
Bekeken: 900x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/