Alle bootjes, aanhangers en trekkers naast Sporthal de Watertoren in Egmond aan Zee moeten zo snel mogelijk weg. De gemeente laat weten dat het veld dit jaar nodig is voor de organisatie van de GP Groot Egmond-Pier-Egmond op zaterdag 13 januari en de Egmond Halve Marathon op 14 januari.

Het veld zal worden gebruikt voor het tentencomplex van de beide evenementen. Normaal wordt het voetbalveld gebruikt, maar dat is te drassig door alle regenval in de afgelopen periode.

Intussen is de 'late bird' inschrijving geopend voor de GP Groot Egmond-Pier-Egmond. De 38 km lange strandrace van Le Champion is populairder dan ooit en heeft al 3.000 aanmeldingen. De late inschrijving is geopend tot en met donderdag 11 januari. Inschrijven gaat via gpgrootegmondpieregmond.nl.

Ook nieuw is de 'Egmond-Pier-Expo de Beter Worden' podcast, die vrijdagavond 12 januari tussen 20:00 en 21:00 uur live wordt uitgezonden vanuit de sporthal. Stefan Bolt kijkt met deelnemers Laurens ten Dam, Jim van den Berg en Sebastian Langeveld vooruit op het wielerspektakel. Toegang tot de opnamen is gratis. (foto: gemeente Bergen)
Pin It
Bekeken: 562x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/