Een aanrijding op de Diamantweg heeft woensdagmiddag voor de nodige verkeershinder gezorgd. Bovendien moesten twee betrokkenen mee met de ambulance. Het ongeluk gebeurde in de namiddag, in het regenachtige en donkere herfstweer. Volgens getuigen werkte een knipperlicht niet goed, maar of dat de oorzaak van de aanrijding is moet nog worden onderzocht.

Eén van de bestuurders kwam vanaf de N242 en ging linksaf de Diamantweg op. Hier zou vervolgens verwarring zijn ontstaan, waarna een andere bestuurder, die vanuit de Robijnstraat aan kwam rijden, dacht door te kunnen rijden. Een aanrijding was het gevolg; de weg was daardoor deels geblokkeerd.

Behalve de ambulances kwam ook de brandweer ter plaatse, maar dat bleek achteraf niet nodig. De schade is groot, de auto's moeten worden geborgen. Over het letsel van de betrokkenen die mee werden genomen door de ambulances is verder niets bekend.
Pin It
Bekeken: 1109x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/