De Alkmaarse Stalpaertstraat is woensdagmiddag opgeschrikt door een woningbrand. De situatie was zodanig ernstig dat een tweede brandweerwagen werd opgeroepen om het vuur snel en veilig onder controle te krijgen. Die extra hulp werd geboden door de brandweer van Stompetoren. Er was veel rookontwikkeling en ook veel schade.

Hoe de brand kon ontstaan is niet duidelijk. Volgens getuigen begon de brand in een opbergkast. De brandweerlieden droegen ook spullen naar buiten, waaronder een kast. De woning in de Stalpaertstraat is een rijtjeshuis, wat de brand extra risicovol maakte. Mogelijk werd mede daarom snel opgeschaald naar 'middelbrand'.

De bewoonster was aanwezig en keek buiten op straat naar de werkzaamheden van de brandweer, die het vuur doofde. Niet duidelijk werd of zij haar huis dezelfde avond al weer kan betreden.
Pin It
Bekeken: 743x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/