Yusuf Barasi verlaat AZ voor Adana Demirspor. Bij de Turkse club komt hij onder meer trainer Patrick Kluivert en Jonas Svensson (oud-AZ) tegen. Hij tekent voor drie jaar bij de huidige nummer acht van de Turkse competitie.

De geboren Alkmaarder zat de afgelopen weken al niet meer bij de selectie van Jong AZ of het eerste, schrijft mediapartner NH. Hij had hevige concurrentie van Vangelis Pavlidis, die in de belangstelling zou staan van Sevilla, en Mexx Meerdink. Barasi kwam tot 81 wedstrijden in het betaalde voetbal. Hij maakte daarin 23 goals, waarvan 2 voor het eerste van AZ.

AZ kwam afgelopen weekend niet in actie vanwege het Europese tweeluik tegen het Noorse SK Brann. De eerste wedstrijd eindigde donderdag in 1-1, dus de Alkmaarders moeten komende donderdag nog aan de bak. Als ze winnen, plaatsen ze zich voor de groepsfase van de Conference League.
Pin It
Bekeken: 1337x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/