De bouw van nieuwbouwproject De Waterkers is gestart. Langs het Akkerwindepad in Heerhugowaard worden 24 sociale huurappartementen en 18 zorgappartementen gerealiseerd. Naar verwachting zullen de bewoners volgend jaar september de sleutel krijgen.

Al jaren wordt volop gebouwd aan nieuwbouwwijk De Draai en ook de komende tijd zal dat niet anders zijn. Project De Waterkers is een volgende stap in de ambitie van de gemeente Dijk en Waard om tienduizend woningen te bouwen voor 2030. Op de begane grond komen de 18 zorgappartementen voor cliënten van Esdégé-Reigersdaal. Op de eerste en tweede verdieping worden de 24 driekamerappartementen gerealiseerd. De huizen van ongeveer 75 vierkante meter verschijnen in de loop van volgend jaar op de website svnk.nl.

Het complex is het resultaat van een samenwerking tussen Woonwaard, Esdégé-Reigersdaal en de gemeente Dijk en Waard. De Waterkers is het laatste van de zeven project in de Draai die Woonwaard ontwikkelt voor de zorgorganisatie.
Pin It
Bekeken: 1506x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/