De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Pascal Luyckx, Pascal werd geboren in Bergen. En was 20 jaar diskjockey in het Spaanse Calpe.
Nu is hij de trotse sluiswachter en havenmeester in Broek op Langedijk. Hij houdt van gezelligheid. Zijn passanten moeten natuurlijk even wachten op het rijzen of dalen van de waterspiegel, maar hij maakt er wat van. Voor de kinderen is er zomers een ijsje en voor de ouders een praatje. Hij houdt van muziek, maar ook van vissen!.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 2174x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/