MET Dijk en Waard, de politie en gemeentelijke handhaving organiseren donderdag 7 september β€˜Hunters’. 's Avonds openen politieagenten en handhavers de jacht op jeugd en jongvolwassenen in en rond de Stad van de Zon. Voor de deelnemers van 12 tot 23 jaar is het natuurlijk zaak om niet gepakt te worden.

Doel van Hunters is om met een groep binnen een half uur tijd zoveel mogelijk stempels te verzamelen bij drie checkpoints. Op hun rug hebben de deelnemers een woord staan en als agenten of handhavers het woord kunnen lezen, dan gelden de verzamelde stempels niet meer. De jagers gebruiken alles dat ze tot hun beschikking hebben, zelfs een politiehelikopter als deze niet elders nodig is. De gesnapte jongeren mogen mee blijven doen om als afleiding te fungeren. Bij een bepaald aantal stempels wint de groep een bokaal.

Voor de politie en handhavers is Hunters een mooie gelegenheid om in beter contact te komen met jeugd en jongvolwassenen. Voorafgaand aan het spel stellen ze zichzelf voor en beantwoorden vragen.Β De tweede groep krijgt in afwachting van hun beurt voorlichting van iemand die vijf jaar heeft vastgezeten voor drugscriminaliteit.

Het spel begint om 18:00 uur vanaf Wijkcentrum de Zon en het duurt ongeveer tot 21:00 uur. In totaal kunnen er 100 jongeren meedoen. Inschrijven gaat via Anandi Post (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Vol = vol. De organisatie vraagt om begrip bij eventuele geluidsoverlast.
Pin It
Bekeken: 3282x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/