Een mooi muzikaal festival, al net zo gemoedelijk als het café waar het naar is genoemd: dat moet Taverne Open Air zijn, ook dit jaar weer. Het muziekfestival in Bergen wordt alweer voor de vierde keer georganiseerd, dit jaar op zaterdag 26 augustus. "Een festival waar het niet uitmaakt wat of wie je bent, als je maar je beste zelf bent."

Op het festival is muziek te horen van acts als Golden Earring Undercover, Longo Longo, Moody Mehran, Steven de Peven, de Dirty Denims en Ross Curry. "Niet de bekendste", stelt de organisatie nuchter, "maar wel van die hoge kwaliteit en potentie, waar café de Taverne bekend om staat." Want dat bekende café is natuurlijk de drijvende kracht achter Taverne Open Air.

Het festival vindt plaats op zaterdag 26 augustus van 13:00 tot 23:00. Locatie is het terrein vam  HV Berdos aan de Groeneweg in Bergen, ook eenvoudig te bereiken vanuit Alkmaar. Kaartjes zijn te koop via Chipta. Extra informatie over de line-up en de organisatie is te vinden op de website van Taverne Open Air.
Pin It
Bekeken: 2133x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/