De lange trappen tot aan het beeld van Sint-Laurens, helemaal aan de top van het hoge venster van de Grote Kerk, blijven langer toegankelijk voor het publiek. Dat heeft 'Klim naar het Grote Raam' vandaag bekend gemaakt. "Wegens succes verlengd", staat er nu op de poster.

De stevige steiger langs het Grote Raam, waar nu hard wordt gewerkt aan het nieuwe glas-in-lood, wist ondanks het wisselvallige weer zo'n 10.000 bezoekers te trekken. De organisatie is blij met alle positieve reacties en wilde graag nog even langer door. Een week geleden kwam er een oproep: als er extra vrijwilligers gevonden werden, zou 'Klim naar het Grote Raam' nog tot medio september door kunnen gaan.

En dat is dus gelukt, tot 10 september blijft de attractie open. Het nieuws komt naar buiten op een toepasselijk moment, want donderdag 10 augustus is de 'naamdag' van de heilige Sint-Laurens, de beschermheilige van de Grote Kerk en van de stad Alkmaar. Om dat te vieren mag iedereen die Laurens heet vandaag gratis naar boven. En iedereen die anders heet heeft dus nog tot zondag 10 september de tijd om de klim te maken.
Pin It
Bekeken: 1207x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/