Cool in Heerhugowaard organiseert zaterdagavond 29 april weer het Cool Bluesfestival. Tijdens het festival zijn er bijzondere optredens van veelzijdige blues-artiesten, maar er is ook swing, soul en rock & roll te horen. Speciale gast is Jimmy Rosenberg. die samen met Ruben Hoeke een optreden verzorgt.

Jimmy Rosenberg wordt wereldwijd beschouwd als een van de grootste Gypsy-gitaristen van deze tijd. Hij speelt sinds zijn vijfde gitaar, kreeg op zijn twaalfde Carnegie Hall in New York moeiteloos in hemelse sferen en speelde over de hele wereld. Samen met Ruben Hoeke vormt hij een bijzondere combinatie en ze spelen blues, swing, soul en rock & roll.

Het programma is verder gevuld met onder andere The Damned and Dirty, volgens Cool een van de meest unieke acts in de roots-muziektraditie. Ze wisselen scherpe teksten af met een flinke dosis soul. Ook Harlem Lake is van de partij en brengt dit jaar een bijzondere variatie van Americana. Ralph de Jongh speelt en zingt alsof hij ervoor geboren is en Klaver brengt een ode aan zijn muzikale held Eric Clapton. DJ Kuno Mooren draait klassieke hits en verzoekjes.

Het Bluesfestival duurt van 19:00 tot 01:30 uur en kaartjes kosten 24,50 euro. Meer op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 828x
http://blf.hukum.ub.ac.id/slot-demo/ https://www.klubkelapagading.com/slot-server-luar/ https://www.thespringsclubserpong.com/slot-mahjong/ https://e-resources.perpusnas.go.id/writable/akun-slot-demo/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ http://www.rocfpm.com/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://147.139.208.239/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/