De Alkmaarder (42) die verdacht wordt van het doodsteken van de 69-jarige Joop in Hoorn, blijft nog negentig dagen in voorlopige hechtenis. Dat heeft de rechtbank besloten.

De 69-jarige Joop werd in de nacht van 22 op 23 maart zwaargewond aangetroffen in zijn woning aan het Westfriese Hof in Hoorn. Hij was neergestoken en overleed later aan zijn verwondingen. Een 42-jarige man werd aangehouden. Het Openbaar Ministerie verdenkt de Alkmaarder van moord dan wel doodslag.

Over de toedracht van het incident is nog veel onduidelijk, schrijft mediapartner NH Nieuws. De politie wilde in het kader van het lopende onderzoek niet veel loslaten. Een woordvoerder bevestigde dat de aanleiding vermoedelijk in de relationele sfeer lag.

Verschillende buurtbewoners lieten weten dat Joop vermoedelijk is omgebracht door zijn eigen zoon. "Joop zou juist een paar dagen met hem meegaan, omdat zijn zoon moest afkicken van zijn drugsverslaving. Blijkbaar is het binnen helemaal verkeerd gegaan. Wat er precies binnen is gebeurd, weet ik niet. Ik hoorde van iemand anders dat de la open stond, dus misschien is daar een mes uit gepakt?", zei een buurvrouw.
Pin It
Bekeken: 1423x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/