De kogel is door de kerk. Heiloo krijgt een nieuw gemeentehuis. Maandagavond is de gemeenteraad akkoord gegaan met de begroting van twee miljoen voor de verbouwing van het voormalige Rabo-pand in het Stationscentrum tot gemeentehuis en bibliotheek.

In het totale kostenplaatje zijn de bouwkosten, het nieuwe meubilair, advieskosten en technische infrastructuur meegenomen. Meerdere raadsleden gaven wel aan dat er hier een daar nog wat aan de begroting geschaafd moet worden, dreigt de verbouwing het bedrag van twee miljoen te overschrijden. Als suggestie werd het plafond van de raadszaal, de groene wand en de verplaatsing van de ingang genoemd als eventuele bezuinigingsmaatregel.

Zo stelde Hessel Hiemstra van het CDA voor in plaats van de groene wand een wanddecoratie met foto’s te creëren. Inwoners kunnen dan ieder jaar foto’s insturen. De mooiste ingezonden foto’s van Heiloo krijgen dan een plekje aan de muur. Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren is de vraag.
Pin It
Bekeken: 620x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/