De verbouwing van de voormalige Rabobank aan de Stationsweg in Heiloo zal bijna 2 miljoen euro kosten. Het pand moet getransformeerd worden tot het nieuwe gemeentehuis van Heiloo. In april 2022 kocht de gemeente het voormalige Rabo-pand, waar de bank inmiddels al twee jaar weg is.

Er is een begroting voor de verbouwing opgesteld waarin de bouwkosten, het nieuwe meubilair, advieskosten en technische infrastructuur zijn meegenomen. De totale kosten bedragen volgens die begroting 1,94 miljoen euro. De gemeente en de bibliotheek zullen gaan samenwerken in het nieuwe pand. De gezamenlijke, nieuwe entree komt aan de Westerweg, in plaats van aan de Stationsweg zoals dat nu het geval is.

Het huidige gemeentehuis wordt op den duur gesloten. De zuidelijke vleugel zal dienen als opvang voor Oekraïners en eventueel andere tijdelijke bewoning. Het villa-deel komt leeg te staan. Het idee is dat de muziek- en dansschool er tijdens de verbouwing van hun eigen gebouw gebruik van kan maken. Later zal de 'villa' worden verkocht.

De verbouwing moet het tweede kwartaal van dit jaar starten; in het vierde kwartaal zou de gemeente naar het nieuwe pand gaan verhuizen. Komende week wordt de aanvraag voor het budget bij de gemeenteraad neergelegd.
Pin It
Bekeken: 362x
https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/