Het Stationskwartier in Dijk en waard gaat snel weer de hoogte in. Oktober dit jaar start de bouw van het project 3kwartier, waar Pro6vastgoed drie woongebouwen realiseert. Op 6 april kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de verkoop van de 60 koopwoningen aan de Industriestraat.

Het project bestaat uit drie woongebouwen, waarvan twee bestemd voor de huur en één voor de verkoop. Zowel de huur- als de koopwoningen bestaan uit een combinatie van verschillende prijsklasse. In één van de gebouwen zullen middendure huurwoningen worden gerealiseerd en in de ander betaalbare huurwoningen. Van de 60 koopwoningen zullen er 46 betaalbaar zijn, met een koopsom van 199.900 tot 279.000. In totaal worden er in het 3kwarier 134 appartementen gebouwd gelegen aan de Industriestraat en de Handelsstraat.

Geïnteresseerden is het aan te bevelen 6 april naar Hotel Heer Hugo aan de Gildestraat te komen. “We organiseren een verkoopevent. Alle informatie over de bouw wordt dan gegeven”, vertelt Machiel Reijne, ontwikkelaar bij Pro6vastgoed. “Mensen kunnen zich via de site aanmelden voor het event. Op die dag komt ook alle informatie op de site te staan en vanaf dan kunnen geïnteresseerden zich specifiek inschrijven op een woning. Hiervoor hebben ze twee weken de tijd, tot 20 april. Op dat moment worden de woningen verloot”, vertelt Reijne.

Na de start van de bouw laat de oplevering ook niet heel lang op zich wachten. “De bouw start in oktober en ik verwacht dat de woningen begin 2025 klaar zijn”, zo laat Reijne weten. Voor meer informatie of om in te schrijven voor de informatiebijeenkomst kun je terecht bij www.3kwartier.nl.
Pin It
Bekeken: 1613x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/