De Oekraïense vlag blijft wapperen bij het gemeentehuis van Dijk en Waard en bij De Binding. Een motie van Forum voor Democratie (FvD) om de vlag per direct te verwijderen werd weggestemd.

Al een aantal maanden hangt de Oekraïense vlag als steunbetuiging aan Oekraïne bij het gemeentehuis in Heerhugowaard en De Binding in Zuid-Scharwoude. Volgens fractievoorzitter Carmen Bosscher van FvD zou de blauw-gele vlag tot polarisatie leiden. In een motie aan het college riep ze op om de vlag onmiddellijk te verwijderen.

Andere politieke partijen konden zich totaal niet vinden in de motie en GroenLinks kwam met een tegenmotie, waarin de raad zich uitspreekt voor vrede en vrijheid en de Oekraïners steunt. Het tegengeluid op de de motie van FvD werd met ruime meerderheid aangenomen.
Pin It
Bekeken: 1613x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/