De inschrijving voor de achtste editie van de Fjoertoer Egmond is dinsdag geopend. Het wandelevenement van sportorganisatie Le Champion is dit jaar op vrijdag 25 en zaterdag 26 november. De routes en afstanden zijn vernieuwd. De routes zijn ingekort tot 12, 16 en 20 kilometer.

De wandelroute loopt langs bijzondere plekken in Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Egmond aan den Hoef en Bergen. De langste afstand doet voor het eerst ook Heiloo aan. Le Champion wil wandelaars zo meer tijd geven om te genieten van de licht-, geluid-, en vuuracts langs de routes.

Le Champion heeft de hoogtepunten van voorgaande jaren in de route laten zitten en uitgebreid met nieuwe. De Family Fjoertoer van zes kilometer blijft in het programma in zijn eigen oude, vertrouwde jasje. Dat is een wandeling door Egmond aan Zee speciaal gericht op gezinnen met kinderen.

Het goede doel is dit jaar gelijk aan eerdere jaren: de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade.

Inschrijven kan via de website fjoertoeregmond.nl.
Pin It
Bekeken: 1235x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/