De heer Bart Sloten heeft het Ere-insigne in Goud van de stad Alkmaar gekregen, vanwege zijn jarenlange verdiensten voor onder meer Muziekvereniging Aurora, waarvan hij al ruim 65 jaar lid is. Burgemeester Anja Schouten reikt het ere-insigne uit tijdens de pauze van het donateursconcert van Aurora in De Rietschoot in Koedijk.

De heer Slooten begon als 9-jarig jongetje met muziek maken. Inmiddels is hij al ruim 40 jaar voorzitter van Aurora. Onder zijn leiding en inzet gebeurde er veel. Hij was een enthousiaste en bevlogen voorzitter, die goed luisterde naar wat er binnen de vereniging leeft en handelde daar ook naar. Hij onderhield contacten met allerlei andere verenigingen. Bij het organiseren van concerten hielp hij mee met praktische zaken, zoals het inrichten van de zaal, sjouwen van instrumenten en het aankondigen van nummers tijdens een concert, met de daarbij behorende leuke weetjes over componist of muziekstuk. Hij hielp jarenlang bij het op- en afbouwen van de Auroraboot tijdens de Gondelvaart Koedijk. Verder houdt hij het archief bij en brengt dit tweejaarlijks naar het Regionaal archief, is betrokken bij lief en leed van de leden, betrekt jeugdleden bij de vereniging en het bestuur en maakte het boekje ‘Een godin van een eeuw’ ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de muziekvereniging Aurora.

Slooten was ook betrokken bij andere vrijwilligersorganisaties, onder meer als voorzitter van Koedijker Uitvaartvereniging De Laatste Eer, voorzitter van Stichting Johannes Bos (onder zijn leiding is aan de Kanaaldijk de molen De Gouden Engel gebouwd), bestuurslid van Koedijker Erfgoed (onderdeel van de Historische Vereniging Koedijk), vrijwilliger bij de Gondelvaartvereniging, mede-auteur van het Molenboek van de Vereniging Hollandse Molen, kloeter tijdens de kaasmarkt en vrijwilliger op basisschool De Komeet in Krommenie, waar hij jarenlang onderwijzer was.

Tijdens de Lintjesregen in 2005 was Bart Slooten al benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau voor al zijn belangeloze werkzaamheden. (foto: JJFoto)
Pin It
Bekeken: 1928x
https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/